pup kopen:

Als u bij ons een pup wilt kopen dan kunt u op een reserveringslijst komen te staan, wel naar aanleiding van een aantal vragen die wij van u willen weten en nadat u uw gegevens heeft doorgegeven aan ons. Deze lijst is kosteloos.

Als de pups geboren zijn, dan kunnen we u pas vertellen of u in aanmerking komt voor een pup en op welke plaats u staat. Zodra de pups 3 weken zijn mag u de pups komen bezoeken op afspraak. Als de pups 4 weken zijn en u heeft nog geen bezichtiging of afspraak gemaakt dan vragen wij een aanbetaling voor het bevestigen van de pup. De keuze van pups worden pas gemaakt als ze opgehaald worden (dit is als de pups 7 weken oud zijn)

Het komt nog veel voor dat er mensen zijn die interesse tonen, maar die op het laatste moment afzeggen om wat voor een reden dan ook. Voor ons als fokker is dat heel vervelend omdat we dan al mensen hebben moeten teleurstellen met een nee die wel heel geïnteresseerd zijn in de pup. Als u toch afziet van de pup, wordt de aanbetaling niet terug betaald.

De pups worden hier gesocialiseerd met verschillende geluiden, onze eigen kinderen en buurtkinderen, andere honden, ze gaan mee in de auto, als het weer het toelaat komen ze in aanraking met water, zand in de speeltuin en gras etc. Wij proberen ook altijd nog om een afspraak te maken met school om ze daar in een lokaal te laten wennen aan de schoolkinderen. De pups zullen in huis geboren worden (niet in de schuur) totdat ze vier weken zijn, daarna zullen ze naar de schuur gaan voor de nacht, overdag verblijven ze in een grote kennel, en of binnen.

Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij dat graag.