Het laatste nieuws:

19-06-2021: Easy begon donderdag (dag 61) haar voorbereiding voor de bevalling. Veel hijgen, dan weer slapen, veel slapen, temperatuur schommelde continue. Dit bleef doorgaan tot zaterdagochtend. Ik zag dat ze moe begon te worden,wel logisch als je telkens de weeen op moet vangen. Vrijdagmiddag nog met de dierenarts overlegd dat de persweeen niet op gang komen. Begon mij toch wel wat zorgen te maken, omdat het (dachten we) een groot nest is en dan al op dag 63 zitten. Ik heb het eerder mee gemaakt met een teef en op dag 65 met 9 pups in haar buik nog steeds geen weeen had. Afgesproken dat ik zaterdag rond 12:00 bel om te zeggen hoe het gaat. Wij zijn om 12:30 naar de DA gereden en nog steeds niks wat leek op persweeen. Daar aan gekomen is meteen de OK klaar gemaakt om een keizersnede te doen. De voorbereidingen gingen goed, maar toen de pups eruit kwamen werd het toch iets anders. 2 pups waren redelijk snel goed en konden in de couveuse, 1 had iets meer moeite om te herstellen, maar ging ook vrij vlot de couveuse in. Helaas waren 4 pups die levenloos eruit gehaald werden. Met 3 man sterk zijn we als een waanzinnige gaan vrijven, uitzuigen, mond op mond beademing gedaan, zuurstof slang erop gedaan, oppeppers gegeven in de bek. Kruiken uit de auto gehaald en meteen eerst bij de kruiken gelegd en maar doorvrijven etc. uiteindelijk hebben we er nog 3 gered.In totaal waren het 7 pups, 2 teven en 5 reuen, waarvan 1 teef is overleden. Dit was voor mij weer een deja-vu en best wel weer heftig. Gelukkig had ik een vriendin mee die ook uit alle macht geholpen heeft om de pups tot leven te krijgen. Easy is weer mooi helder en is erg moe en moet nog even wennen aan de pups. De pups doen het erg goed en liggen heerlijk bij Easy te eten en te slapen.

11-06-2021: We hebben vandaag een drachtfoto gemaakt van Easy, we verwachten ongeveer 7 of 8 pups.

27-04-2021: Ook Ruby heeft haar perfecte plekje gevonden bij Ronald, ze mag iedere dag mee naar het werk zodat ze elke dag bij elkaar kunnen zijn. Heel veel plezier met haar.

25-04-2021: Nifty is vandaag vertrokken naar Groningen en zij zal daar op een boerderij verblijven bij hele lieve mensen. Ze heeft een grote tuin tot haar beschikking en zal vele wandelingen maken in het natuurgebied. Heel veel plezier met Nifty

22-04-2021: Pebbels is vandaag naar Animals To fly gebracht, zij zal morgen naar Amerika vliegen. Ze gaat daar in training bij de Politie van Tennessee. Veel succes Neil met Pebbles.

17-04-2021: Vandaag progesteron laten prikken, we mochten meteen door naar de reu, want ze was al zover om gedekt te worden. Dit nest verwachten we rond 19 juni a.s.

06-04-2021: Easy is vandaag loops geworden, zij zal gedekt gaan worden door Arrack’s Home Zet Arrack

05-01-2021: Het is vandaag de dag dat Joekel (onze grote knuffelbeer) naar Amerika is vertrokken, wat een heerlijke hond was dit. Hij wordt in Amerika (Florida) Personal Protection Dog.

04-01-2021: We hadden al een twijfel bij Lemon dat ze drachtig zal zijn van Laser. Vandaag is dat dus helaas bevestigd door middel van een echo.

01-01-2021: In mei vorig jaar is Nox (Hardey-Haix Of Juco’s Place) naar Amerika gegaan, daar is hij verkocht aan de politie Antioch Police Department in Californië en in training gegaan. Ik kreeg vandaag te horen dat hij gecertificeerd is als diensthond, maar hij is ook de eerste hond bij hun die gecertificeerd is voor Detectie voor vuurwapens. Super trots hierop als fokker.

30-12-2020: 4 weken geleden hebben Ruby terug gekregen door omstandigheden. Vandaag hebben we haar geplaatst bij Damian en Danny. Damian gaat met haar Flybal of agility trainen. Ik wens jullie enorm veel plezier met haar.

13-12-2020: Gefeliciteerd Edu en Sjef  (Eagle-Eye Of Juco’s Place) met jullie certificaat vlakte zoeken (levend) voor Reddingshonden (Stichting Inzet reddingshond Nederland) Super gaaf !! Nu verder met Puinzoeken. Veel succes

05-12-2020: Lemon hebben we vandaag laten insemineren door Arrack’s Home Laser. Nu 4 weken wachten om te kijken of het is aangeslagen.

08-10-2020: De DNA (VHL Genetics in Wageningen) resultaten zijn binnen van Lemon Clever Fox. Op alles wat getest is, is ze allemaal goed bevonden. Natuurlijk zijn we daar super blij mee.

04-10-2020: Iris heeft vandaag weer examen gehad voor Detectie Narcotica Level 3 met Lemon en Jenna, hiervoor zijn ze weer geslaagd met vlag en wimpel. Super trots op ze.

14-09-2020: We hebben vandaag de officiële uitslag gekregen van Lemon haar heupen van de Raad van Beheer. Lemon heeft HD-A de norbergwaarde is 37,5, botafwijking 0, super blij met het resultaat.

20-07-2020: Moeilijke keus gemaakt voor mijzelf, Cheeta gaat bij Edwin en Anita wonen, zodat ze daar genoeg aandacht gaat krijgen en samen met Ferro kan spelen. Doet mij wel heel zeer, maar ik doe het voor haar. Ed en Anita veel plezier met mn schatje en zorg goed voor haar.

14-06-2020: Vandaag hebben Jenna en Lemon zichzelf weer bewezen, Level 2 Detectie Narcotica in de pocket. Ze hebben goed gewerkt en ik ben weer heel trots op hun. We gaan verder met trainen en op naar Level 3.

31-05-2020: Lemon en Jenna hebben vandaag hun eerste certificaat behaald voor Level 1 detectie narcotica. Allebei de honden worden getraind door Iris. Super trots.

27-05-2020: Nox gaat vanaf vandaag een nieuw avontuur aan en wel als politiehond in Californië. Ze zijn erg blij met hem daar. Hij zal nog verder getraind worden en dan gaat hij naar zijn geleider. Jecco (J-Nest) gaat vandaag ook naar Amerika als Personal Protection Dog in een gezin.

22-04-2020:
Jenna hebben we vandaag laten röntgenen in Putten, helemaal blij met het resultaat. Ze heeft HD-A, ED vrij, rug 100% goed en spondylose vrij. Wij zijn met deze uitslag uiteraard blij.

04-02-2020:
We hebben Nox en Joekel laten röntgenen in Putten, ze zijn allebei 100% medisch goed gekeurd, allebei HD-A, ED vrij en rug 100%. We zijn daar uiteraard weer heel blij mee.

01-02-2020:
Vandaag is Hardey-Haix Of Juco’s Place (Nox) bij ons terug gekomen in de kennel. Nox is een imposante sociale reu, hij is getraind binnen het IGP programma. Rene gaat hem verder trainen in de KNPV.

30-01-2020:
En dan is het zover dat Ferro naar zijn nieuwe huis gaat. Ferro zal verder getraind gaan worden binnen de beveiliging. Edwin en Anita heel veel plezier en geluk met Ferro.

18-09-2019:
Nieuwe aanwinst: Lemon Clever Fox hebben we kunnen kopen voor onze kennel. Zij is een mooie compacte kleine teef met FCI Tsjechische Stamboom. Ze is heel gedreven, wilt graag voor je werken. Zij zal opgeleid worden tot Detectie hond. Lemon zal in de toekomst ook als fokteef gebruikt worden.

03-09-2019:
Om persoonlijke omstandigheden is Joekel Of Juco’s Place bij ons terug gekomen. Joekel is een knoeperd van een reu, 71 cm, maar super lief en lomp. Rene gaat hem binnen het KNPV programma verder trainen.

21-06-2019:
Bericht gekregen dat ook Ex-Caliber Of Juco’s Place (Calvin/Franky) geslaagd is in New-York voor de politiekeuring. Dus nu mag hij echt als diensthond werken. Super Gefeliciteerd !!

07-06-2019:
Vandaag is Wizzy geslaagd voor de politie keuring met haar geleider. Super gaaf en dik verdiend, trots momentje gefeliciteerd !!

11-05-2019:
Jillzy is vandaag ook nog gecertificeerd voor explosieven detectie binnen de politie Rochester K9 New-York. Mega trots.

27-04-2019:
Jillzy is vandaag in Amerika met haar geleider gecertificeerd op Article, Tracking en Patrol. Super trots op ons fokprodukt dat zij dit op jonge leeftijd (2 jaar en 2 maanden)  al bereikt heeft.

31-03-2019:
Easy was in de nacht nog veel aan het slapen, maar begon rond 5:30 onrustiger te worden. Dit resulteerde dat zij om 06:35 met een harde gil haar eerste pup op de wereld zette. Iedereen in huis was dan ook meteen wakker. Daarna heeft ze het super gedaan en had ze een vlotte bevalling, de laatste is om 15:50 uur geboren. In totaal heeft ze 11 pups op de wereld gezet, allemaal levend en super bewegelijk. Dit was dan ook eindelijk weer een keer een bevalling uit het boekje. Het zijn 3 reuen en 8 teven. Alles ligt nu uitgeteld in de werpkist.

29-01-2019:
Vandaag is Easy gedekt door Blauw (Benthy-Power Of Juco’s Place), nu hopen dat ze alles opneemt en we rond 2 april ons K-Nest mogen verwachten.

19-12-2018:
Maandag is Cheeta bevallen van 11 pups, helaas zijn er 2 dood geboren. In de nacht om 01:15 braken haar vliezen, ‘s nachts iets onrustig en om 06.30 kreeg ze haar eerste perswee, 3 uur persweeën gehad, maar niks eruit, toen met persweeën in de auto naar de da. Daar in de kamer na 10 minuten kwam er een pup uit. Toen toch maar 2 uur nog daar gezeten om te kijken hoe Cheeta het deed. 5 pups (1 reu en 4 teven) zijn er toen uit gekomen, dus we gingen we naar huis, Toen we thuis kwamen persde ze moeizaam na 10 minuten een dode reu eruit. Nummer 7 kwam ook vlot daarna dit was een reu. Toen was het weer even stil. 40 minuten later is onze kleine pinkeltje geboren (250 gram) ik schrok me dood, zo klein maar ze leefde. Twee uur lang helemaal niks. Ze lag lang uit. Met de da overleg gehad en de oxycitine ingespoten. Na een uur wachten nog helemaal niks, weer in overleg met de da en weer oxycitine zelf ingespoten. En ja hoor de weeën kwamen weer op gang maar cheeta had er veel moeite mee om de pup eruit te krijgen. Dit was niet zo raar omdat deze pup teef dood was. Daarna had ik een bijzondere ervaring een reu zat vast in geboorte kanaal zonder vlies. Ik hoorde de pup geluid geven. Cheeta gaf bijna geen weeën meer. Zelf de pup gepakt in het geboorte kanaal, tijdens de weeën die cheeta dan nog gaf samen al draaiend moeizaam eruit gehaald. Dit was even zenuw slopend. Maar de reu leefde en deed het goed. Dus we hadden toen 3 reuen en 5 teven. Maar we waren nog niet klaar want we hadden 11 pups geteld, dus we moesten nog wachten op 1 pup. Cheeta was zo moe en op dat we toch naar de DA zijn gereden om te kijken of er daadwerkelijk nog een pup in zat. Dit was wel het geval. Het was inmiddels al 23:15. Ze hebben toch nog geprobeerd met een oxycitine spuit om te kijken of ze de laatste zelf eruit kon krijgen, maar er gebeurde helemaal niks. Zelf al wel gedacht dat de laatste wel dood zal zijn. Uiteindelijk is ze de OK in gegaan en om 23:48 was daar de laatste pup, deze was na even goed gehandeld te hebben toch levend. Cheeta en haar 9 pups doen het goed.

13-12-2018:
De nieuwe geleider van Wizzy heeft vandaag haar overgenomen. Zij zal als politie diensthond binnen Oost Nederland aan het werk gaan. We wensen hem veel plezier en geluk met Wizzy.

12-12-2018:
Vandaag brengen we Giza-Gill Of Juco’s Place (Jillzy) naar Animals to Fly en morgen gaat ze met het vliegtuig naar Amerika. Daar zal ze gaan werken bij de politie van Rochester K9 (New-York). We wensen Greg en haar geleider veel plezier en geluk.

15-11-2018:
We hebben vandaag een drachtecho gemaakt van Cheeta en ze is drachtig van Arno. Rond 18 december zal dit nest geboren worden.

13-11 -2018:
Ex-Calibur Of Juco’s Place (Calvin) gaat vandaag zijn nieuwe avontuur aan in Amerika bij de politie van Rochester K9 (New-York). Wij wensen zijn nieuwe geleider veel geluk en plezier met Calvin.