Een pup kopen:

Wij zullen 1 a 2 nestjes per jaar fokken. Als wij een nest verwachten dan komt dit op de website te staan. Vanaf de bevalling tot aan ongeveer de 4 weken zullen de pups binnen in huis opgroeien. Daarna gaan ze 's nachts naar de schuur. We proberen zo goed mogelijk de pups te socialiseren door middel van allerlei geluiden, mee te nemen in de auto, met verschillende materialen in contact komen etc.

Als u interesse heeft voor een pup, kunt u contact opnemen met ons en wordt u op een reserveringslijst gezet. De lijst wordt samengesteld op volgorde van binnenkomst.

Als de pups geboren zijn, vermelden wij dit op de website en stellen wij iedereen op de hoogte die op de reserveringslijst staat. Vanaf de derde week kunt u komen kijken zoveel als u wilt ( wel graag een afspraak maken ) Met drie weken dient u een aanbetaling te doen. Zo kunt u definitief de pup vastleggen, maar dan weet u nog niet welke pup u krijgt. Als u toch afziet van de pup, wordt de aanbetaling niet terug betaald. Als de pups 7 weken oud zijn kunnen ze uitgekozen worden op volgorde van de reserveringslijst en mogen ze weg.

De pups worden door de dierenarts gecontroleerd en krijgen een gezondheidsverklaring mee met een Europees paspoort. Ze worden met 6 weken ingeënt, 3 x ontwormd.

De stamboompups worden gechipt door de Raad van Beheer en er wordt DNA afgenomen.